Hos Arden Murer- og Malerfirma har vi mange års erfaring inden for vores fag. Hvis du drømmer om at få bygget et nyt badeværelse – eller bare følelsen af at have fået et nyt, kan du med fordel kontakte os nær Arden og høre om dine muligheder.

Vi kan selvfølgelig lave et helt nyt badeværelse til dig, men vi kan også renovere dit gamle. Ofte skal der kun ganske få midler og noget kreativitet til for at få følelsen af noget nyt og anderledes.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE TIL NYT BADEVÆRELSE

Når vi i laver et nyt badeværelse, har vi altid nogle faste samarbejdspartnere, vi samarbejder med. Det er jo desværre ikke det hele, vi kan lave selv.

Vi har arbejdet meget i området omkring Hobro, Randers og Tjele, vi har mange gode kontakter her både til samarbejdspartnere og leverandører, men kan selvfølgelig hjælpe dig ligegyldigt, hvor du bor henne.​

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Når vi renoverer badeværelser, river vi de gamle klinker ned og sætter nye op. Alternativt kan vi nøjes med kun at udskifte de ødelagte klinker.

Hvis du gerne vil have et mere råt og industrielt look på dit badeværelse, kan vi tilbyde dig en løsning, hvor vi lægger puds med murstensmønster uden på klinkerne. Det er en billig løsning, der ser virkelig godt ud.

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til at få lavet et nyt badeværelse eller få renoveret dit nuværende, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 56 24 44 eller 40 15 58 44.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad os stå for dine opgaver​

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er altid klar til at hjælpe dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se hvad vi tilbyder

​Kontakt os

VI MEDLEM AF